Treatments Total Balance Sabine - dé schoonheidssalon in Monster voor resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen

Hier vind je een overzicht van alle schoonheidsbehandelingen die je bij Total Balance Sabine kunt ondergaan. Wij raden je aan om de treatment pas te kiezen nadat je de Skinscan hebt gehad. Iedere huid is anders en heeft andere behoeften. De Skinscan zal precies laten zien welke behandeling voor jou het beste is geschikt. Op deze manier ontvang jij altijd een behandeling die past bij jouw huidconditie en jouw huidverzorgingsdoelen. 

Wij werken altijd met het DÉCAAR Beauty Plan. Dit plan omvat de vier stappen die zorgen voor een stralende en gezonde huid. Klik hier om meer te lezen over het DÉCAAR Beauty Plan en de Skinscan.

ALGEN PEELING

VOOR EEN NIEUWE HUID IN 10 DAGEN

De combinatie van algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen. De DÉCAAR Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. 

*Klik op de afbeelding voor meer informatie
 

PLUMP & GLOW

De Plump & Glow Treatment is een geavanceerde professionele behandeling en is gebaseerd op celregenererende ingrediënten in combinatie met krachtige verhelderende werkstoffen en zuurstofrijke ingrediënten. 

De huid wordt ontgift, hydratatie boost, fijne lijntjes en rimpels, pigmentvlekken, de huid met tekenen van photo-aging en de zonbeschadigde huid. 

*Klik op de afbeelding voor meer informatie

RENAISSANCE TREATMENT

VOOR HUIDVERJONGING & VERSTEVIGING

De DÉCAAR Renaissance Treatment wordt door de DÉCAAR huidspecialist volledig afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt.

*Klik op de afbeelding voor meer informatie

 

OXYGEN TREATMENT

Tijdens de DÉCAAR Oxygen treatment wordt de huid voorzien van zuurstof, in de vorm van perfluorcarbon. Hoe meer zuurstof er in de huid aanwezig is, hoe mooier, jeugdiger en stralender de huid eruitziet.

*Klik op de afbeelding voor meer informatie

DEEP PHYTO PEELING

VOOR ZICHTBARE VERBETERING

Deze peeling is op basis van fruitzuren. De peeling verbetert zichtbaar de huid en is met name geschikt voor wanneer je last hebt van huidproblemen. Het indrukwekkende aan deze peeling is dat het snel en diep in dehuid doordringt, waar het zorgt voor een verhoogde productie van collageen en het herstel van de beschadigde huid. 

*Klik op de afbeelding voor meer informatie

BOOST MY SKIN

Tijdens de Boost my Skin Treatment by DÉCAAR wordt de huid intensief gereinigd en voorzien van geconcentreerde werkstoffen. Deze treatment is een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat.

*Klik op de afbeelding voor meer informatie

CO2 TREATMENT

VOOR EEN ALGEHEEL GEZONDERE HUID

Kooldioxide (CO₂) staat centraal in deze treatment. Dit geur- en kleurloze gas speelt een belangrijke rol in de zuurstoftoevoer naar de huid. Hoe meer zuurstof de huid bevat, hoe beter deze functioneert en hoe mooier en jeugdiger de huid eruit ziet. Kooldioxide zorgt ervoor dat de afweermechanismen van het lichaam worden geactiveerd. 

*Klik op de afbeelding voor meer informatie

RELAX TREATMENT

Een huidverzorgende behandeling zonder specifieke huidproblemen. Deze treatment bestaat uit het reinigen en verzorgen van de huid. Tevens zit er een heerlijk ontspannende massage bij van het gezicht- hals en decolleté. Je zult je heerlijk relax voelen na deze behandeling.

*Klik op de afbeelding voor meer informatie

CLEANSING TREATMENT

Last van acne? Dan is de Cleansing treatment by DÉCAAR de perfecte treatment voor jou. Om ontstekingen te verminderen, onderga je deze intensief reinigende en verzorgende treatment. 

*Klik op de afbeelding voor meer informatie

QUICK REFRESH TREATMENT

Deze treatment dient ter kennismaking en is voor diegene die geen tijd of behoefte heeft voor een uitgebreide behandeling maar toch  de huid wil verzorgen, zonder specifieke huidproblemen. Tevens is deze behandeling zeer geschikt voor de jonge huid die begint met oneffenheden.

*Klik op de afbeelding voor meer informatie

TOTAL BALANCE TREATMENT

De naam zegt het al. Wil je totaal in balans komen dan is dit een echte aanrader. Deze treatment staat in het teken van diepe ontspanning. Het is de relax treatment gecombineerd met een heerlijke voetreflexmassage die gegeven word tijdens het masker. Door deze combinatie kom je in een diepere ontspanning terecht doordat er met de voetreflex massage specifieke punten worden behandeld. Hierna ben je zeker totaal weer in balans. Ervaar het zelf.

*Klik op de afbeelding voor meer informatie

EPILEREN - VERVEN - HARSEN

Wij modelleren uw wenkbrauwen in een prachtige vorm wat bij u past of volgen uw gewenste vorm. Dit doen we met hars en/of pincet.

*Klik op de afbeelding voor meer informatie