Plump & Glow

De Plump & Glow Treatment is buitengewoon goed geschikt om de huid een boost te geven en intensief te herstellen en verzorgen. Pigmentatie en donkere vlekken, een droge huid die leidt tot vroegtijdige veroudering, een overgevoelige huid en een zwakke barrièrelaag laten de huid er dof, ontstoken, vermoeid en vlekkerig uitzien. Deze kenmerken worden tijdens de Plump & Glow Treatment effectief behandeld.

De Plump & Glow Treatment is een geavanceerde professionele behandeling en is gebaseerd op celregenererende ingrediënten in combinatie met krachtige verhelderende werkstoffen en zuurstofrijke ingrediënten.

De huid wordt ontgift en de hydratatie wordt gestimuleerd.

De Plump & Glow wordt gekendmerkt door krachtige peptiden.

 

Wat doen peptiden precies?

Het anti-aging ingrediënt voor een stevige en jonge huid.

Wat zijn peptiden?

Peptiden zijn de bouwstenen van proteïnes zoals collageen en elastine.

Het zijn kleine ketenen van aminozuren en zetten de huid aan om meer collageen te produceren.

Hebben dezelfde chemische structuur als proteïnes, maar hebben een kortere keten. Hierdoor kunnen ze tot dieper in de huid doordringen.

Hoe werken peptiden?

Hebben het vermogen om de buitenste laag van de huid te doordringen en de huidlagen te bereiken waar ze het meeste effect hebben.

Door peptiden op de huid aan te brengen, denkt de huid collageen te hebben verloren. Hierdoor worden signalen naar huidcellen gezonden om meer elastine en collageen aan te maken.